Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:40 | 23/02/2017

Τέτοια γεγονότα είναι από εκείνα που δε συναντάς κάθε μέρα. Είναι από τα γεγονότα που δικαιώνουν πανηγυρικά την επιλογή του ασφαλισμένου και κάνουν τον ασφαλιστή να αισθάνεται εκτός από χρήσιμος και υπερήφανος.

 

Με λίγα λόγια:

Αστυνομικός υπάλληλος εκτελώντας τα καθήκοντά του δέχθηκε απρόκλητη επίθεση και τραυματισμένος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το θέμα πήρε από την πρώτη στιγμή μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητας, αφού κατά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες γινόταν λόγος για περίεργες εκτός νόμου οργανώσεις, για στοχευμένη επίθεση, για θανατηφόρο πρόθεση κλπ. Από το πρώτο λεπτό του συμβάντος χωρίς να ισχύουν απαγορεύσεις ωραρίου ή άλλες, στην αρχή με τους οικείους του και στη συνέχεια με τον ίδιο δημιουργήθηκε γέφυρα επικοινωνίας με δικηγόρο της ARAG – αφού εκεί εμπιστευόταν ο αστυνομικός τη νομική του προστασία – ώστε να παίρνει της κατάλληλες συμβουλές και οδηγίες για την ακολουθούμενη διαδικασία, για τις επόμενες κινήσεις του, για τις υποχρεώσεις του προς την υπηρεσία, αλλά και για την αντιμετώπιση των μέσων ενημέρωσης που τον κυνηγούσαν για δηλώσεις.

Μετά την αποδέσμευσή του από το νοσοκομείο, ο αστυνομικός επισκέφθηκε την ARAG και προς τη Διεύθυνση της εταιρίας δήλωσε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο της υποστήριξης, την συνεχή και άμεση ανταπόκριση, αλλά και την ορθότητα των νομικών συστάσεων στο παρόν στάδιο της διαδικασίας.

Τέτοια γεγονότα νομίζουμε πως τιμούν την ασφαλιστική ιδέα, ενισχύουν την ασφαλιστική πίστη, αλλά και την εξωστρέφεια που έχει ανάγκη η ασφαλιστική μας αγορά.

 

www.nextdeal.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis