Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:42 | 18/04/2015

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη που εστάλη στο policenet.gr

"Aγαπητό policenet διαβασα εχθές ένα αρθρο που δημοσιεύσατε σχετικά με τις 20 δράσεις που ετοιμάζεται να εφαρμόσει ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Ελληνική Αστυνομία.

Μέσα στις δράσεις αυτές και τι δεν υπήρχε.... Από αστυνομικές κινητές μονάδες μεχρι στελέχωση Γραφείου Αυθαιρεσιών για να ελέγχονται οι Αστυνομικοί.

Πουθενα όμως δεν έγινε λόγος για την αντικατάσταση των ασυρμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των σωμάτων ασφαλείας, με νεότερους και πιο σύγχρονους, όπως ήταν οι TETRA που είχαμε μεχρι προσφατα.

Αληθεια απορω.... Κανεις δεν εχει ενημερωσει τον κο Πανουση ότι οι σημερινοι ασυρματοι είναι τελειως ακατάλληλοι ???

ότι δεν πιανουν σε κλειστούς χώρους και σε πολλές περιοχες της Αθηνας ???

ότι οι αστυνομικοί πληρώνουμε από την τσεπη μας τους υπέρογκους λογαριασμούς τηλεφώνων για να μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας σωστά ???

ότι οι σημερινοι ασυρματοι και οι φορτηστες τους είναι ελάχιστοι και δεν επαρκουν σε αριθμό (στο δικό μου Τ.Α. έχουμε μόνο έναν) ???

ότι πολλές φορές κακοποιοι παρεμβάλλονται στις συχνότητες μας και μας ακούνε ???

Αυτά του τα έχει πει κανείς ???

Οι αξιωματικοί μας του τα έχουν αναφερει όλα αυτα ???

Προσωπικά πιστευω ότι τα γνωριζει καλά αυτα τα ζητήματα, όμως δεν βλέπω καμία προθυμία για να βρεθει κατάλληλη λύση.

Αντίθετα βεβαια, όταν πρόκειται για κανεναν βιντεακι από κινητο, που δειχνει κανεναν αστυνομικό να παρεκτρέπεται εκει η προθυμία περισσεύει και μάλιστα με το παραπάνω ...

Ελπίζω πάντως στις επόμενες δράσεις του κου Πανούση που θα δημοσιευσει το policenet, κάποιες από αυτες να αφορουν και τα αληθινα προβλήματα...

Διαφορετικά τι νόημα έχει ???"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis