Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:02 | 16/01/2019

Έως και 2 δολάρια θα αυξηθεί το μηνιαίο κόστος συνδρομής για το Netflix, καθώς η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σε νέα προγράμματα, σύμφωνα με τον CEO, Ριντ Χάστινγκς.

Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% - 18%, και είναι η μεγαλύτερη αύξηση στην οποία έχει προχωρήσει ποτέ η υπηρεσία.

[custom:google-ads]

Έτσι, η τιμή στο πιο δημοφιλές πακέτο  διαμορφώνεται στα 12 δολάρια τον μήνα από 11 που είναι τώρα. Το πιο ακριβό συνδρομητικό πακέτο, που επιτρέπει ταυτόχρονο streaming σε τέσσερις οθόνες, θα αυξηθεί στα 16 δολάρια από 14 δολάρια τον μήνα, ενώ η χρέωση για το βασικό πακέτο που δεν υποστηρίζει θέαση σε HD, θα ανέλθει στα 9 δολάρια από 8 δολάρια.

Πρόκειται για την τέταρτη αύξηση που επιβάλλει το Netflix στους συνδρομητές του στις ΗΠΑ -η τελευταία καταγράφηκε στα τέλη του 2017- αλλά είναι η πρώτη που αφορά όλους ανεξαιρέτως του 58 εκατ. συνδρομητές της Αμερικής.

Στις προηγούμενες αυξήσεις που επέβαλε η εταιρεία, το βασικό πακέτο συνδρομής των 8 δολαρίων έμενε ανεπηρέαστο.

Τέλος, οι συνδρομητές σε περίπου 40 χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου οι λογαριασμοί της υπηρεσίας πληρώνονται σε δολάρια αναμένεται επίσης να επηρεαστούν.

Για όλους του άλλους περίπου 79 εκατ. συνδρομητές δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν, αύξηση του κόστους χρήσης της υπηρεσίας.

Πηγή: insider.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis