Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:55 | 31/12/2015

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, αναφορικά με την φύλαξη «πιθανών» στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων και όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται στο «κόκκινο» μετά τις πληροφορίες που ετοιμάζονται επιθέσεις τις επόμενες ημέρες σε πολυσύχναστα σημεία, συνεχείς είναι και οι περιπολίες και αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας σε σημεία που μπορούν να αποτελέσουν «στόχους» και στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

«Επικίνδυνα» σημεία χαρακτηρίζονται το Βρετανικό Υποπροξενείο στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Βότση, το Γαλλικό Ινστιτούτο επί της οδού Φιλοποίμενος, το Ιταλικό Προξενείο στην Γερμανού στην περιοχή της Άνω πόλης Πατρών, αλλά και γραφεία και σπίτια εταιρειών ξένων συμφερόντων και διπλωματικών προσώπων.

Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ, για την αποτροπή κρουσμάτων κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών καθώς οι ημέρες που διανύουμε χαρακτηρίζονται «επικίνδυνες», καθώς οι επιτήδειοι «ελαφροχέρηδες» μπορούν να δράσουν εκμεταλλευόμενοι των συνωστισμό κυρίως στο κέντρο της πόλης, αλλά και να «χτυπήσουν» σε σπίτια και διαμερίσματα οι ένοικοι των οποίων απουσιάζουν λόγω εορταστικής περιόδου.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε οικονομικούς στόχους, πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ κλπ, καθώς αυτές τις ημέρες  στα συγκεκριμένα σημεία «κινείται» χρήμα, και ενδέχεται να «ανοίξει» η όρεξη σε κακοποιά στοιχεία.

 

tempo24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis