Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 10/01/2019

Παραδόξως, αυτά τα σκοπευτικά δεν είναι ένα καινούργιο προϊόν αλλά κυκλοφορούν για τουλάχιστον δύο χρόνια. Παρ' όλα αυτά, ελάχιστοι έχουν δει ποτέ τα ανεστραμμένα σκοπευτικά EdgeMatch της MatchPoint USA, οπότε ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά να μας φύγει η απορία.

Η βασική ιδέα πίσω από αυτό το σχέδιο έχει να κάνει με την εικόνα όρασης των σκοπευτικών αποτελείται από τρία "βέλη" που δείχνουν στο κέντρο των σκοπευτικών καθιστώντας έτσι πιο ακριβή την στόχευση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι ότι δεν κρύβει τον στόχο στον ίδιο βαθμό με τα κανονικά σκοπευτικά. Σύμφωνα με τη MatchPoint USA, τα σκοπευτικά EdgeMatch παρέχουν ένα οπτικό πεδίο 270 μοιρών ενώ ο επαναστατικός σχεδιασμός παρέχει εξέλιξη σε δύο βασικούς τομείς:

    1. Δείτε τον στόχο. Ο ανοιχτός σχεδιασμός δίνει προτεραιότητα στην παρακολούθηση του στόχου σε σχέση με την παρακολούθηση των σκοπευτικών. Ποιο είναι σημαντικότερο να βλέπετε την κρίσιμη στιγμή; Θέλετε να δείτε τον στόχο ή τα σκοπευτικά σας;

[custom:google-ads]

    2. Βέβαιη ακρίβεια. Ευθυγραμμίστε γρήγορα και εύκολα το όπλο σας με τον στόχο. Χωρίς εικασίες, χωρίς στο περίπου. Όπως με τις διόπτρες των τυφεκίων, απλώς ευθυγραμμίζετε τα σκοπευτικά με τον στόχο σας και έχετε ευθυγραμμίσει το όπλο χωρίς αμφιβολία.



Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο εκδοχές των σκοπευτικών EdgeMatch – το ακριβές και το γρήγορο. Όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί, το Precision Sight έχει λεπτότερα σημεία στα κέρατα του οπίσθιου σκοπευτικού καθώς και μια λεπτότερη μπροστινή λεπίδα. Το Speed Sight έχει χοντρές ακίδες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην γρήγορη στόχευση, θυσιάζοντας λίγο την ακρίβεια.

Matchpoint USA EdgeMatch Inverted Pistol Iron Sights (5)

Και οι δύο εκδόσεις των αγώνων MatchPoint USA EdgeMatch παρατίθενται στον ιστότοπο της εταιρείας σε τιμή 99,95 δολαρίων. Η τιμή μειώνεται σταδιακά με τον αριθμό των παραγγελιών.

 

Πηγή:thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis