Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
02:36 | 01/01/2019

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Άμεση Δράση, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2019.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε σούπερ μάρκετ, στο Κορδελιό.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:25 και ήταν από το ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα πλήρωμα του ΕΚΑΒ χρειάστηκε τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάσυρση ανήλικου που έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας, στην οδό Ζάκκα, στη Νεάπολη. Δυστυχώς ο ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η πρώτη κλήση του 2019 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:01. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει 59χρονο, ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο, στην οδό Σόλωνος, στην περιοχή της Τούμπας. 

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis