Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 31/12/2020

Τη τραγική κατάληξη της 38χρονης Κινέζας που εντοπίστηκε στην περιοχή Βίλια Αττικής, σχολιάσε με ανακοίνωσή του του «Χαμόγελο του Παιδιού» που είχε εκδώσει «missing alert» για την εξαφάνισή της.

«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο», καταλήγει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου».

Είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο

Σήμερα η ΕΛΑΣ κατάφερε να ταυτοποιήσει τη σορό και φάνηκε ότι ανήκει στην 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

«Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας».

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Όσον αφορά στα αίτια του θανάτου της, αυτό ήταν δύσκολο να εξακριβωθεί λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού. Πάντως, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο θάνατός της να προήλθε είτε από παθολογικά αίτια λόγω ναρκωτικών ουσίων είτε να ήταν ασφυκτικός, δηλαδή να προήλθε από πνιγμό.

Την ίδια ώρα, ο δράστης φέρεται να έβαλε τη βαλίτσα σε βάθος 300 μέτρων μέσα στο δάσος, τόσο για να μην μπορεί να εντοπιστεί εύκολα όσο και για να μην κινήσει υποψίες η δυσωδία από τη σήψη.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην τοξικολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η άτυχη γυναίκα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και αν της είχαν χορηγηθεί βίαια.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis