Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:23 | 28/02/2020

Αυτή την ώρα παίζεται η τελευταία πράξη του έργου της απίθανης ζωής του Κώστα Βουτσά, του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Η οικογένεια του «αιώνιου εφήβου», οι φίλοι, δεκάδες εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και πλήθος θαυμαστών του από νωρίς το πρωί βρίσκονται έξω από τον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού. 

Σημειώνεται πως μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης ήταν ανοιχτές για το κοινό, ωστόσο κατά τη διάρκεια της τελετής θα κλείσουν, με την οικογένειά του να του λέει το τελευταίο αντίο κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά το τέλος της τελετής, θα ακολουθήσει πομπή μέχρι τον Α’ Νεκροταφείο, την τελευταία κατοικία του Κώστα Βουτσά, με τον Δήμο Αθηναίων να παραχωρεί τον τάφο, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράκληση την οικογένειάς είναι ότι όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του, να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.

 

783a1236.jpg
Σάντρα Βουτσά
img_3969.jpg
Νίτσα Βουτσά

783a1121.jpg
Αλίκη Κατσαβού

783a1095.jpg

783a1180.jpg
Ζωζώ Σαπουντζάκη
783a1190.jpg

Θεοδώρα Βουτσά

Πηγή: newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis