Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:18 | 28/06/2019
Το Southland είναι γνωστό για τις άγριες αστυνομικές καταδιώξεις του.
 
Η αστυνομία της Καλιφόρνια συμβουλεύει τους οδηγούς για το τι πρέπει εάν βρεθούν στη μέση μιας ενεργού αστυνομικής καταδίωξης.
 
Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ramberto Salcido, οι οδηγοί δεν θα πρέπει ποτέ να εμπλακούν σε καταδίωξη.

[custom:google-ads]

"Εάν βλέπετε κάποιον να έρχεται πίσω από εσάς με μεγάλη ταχύτητα, το πιο πιθανό είναι ότι θα κινείται πολύ πιο γρήγορα από εσάς", δήλωσε ο Salcido στο CBSLA,. "Εάν μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα δεξιά, σας προτείνω να το κάνετε και σιγουρευτείτε ότι έχετε ανάψει το φλας ενώ το κάνετε. Αν βρίσκονται ήδη πολύ κοντά σας, προτείνουμε να μείνετε στη λωρίδα σας. "
 
Πρόσφατα, έχουν υπάρξει καταδιώξεις όπου οι ύποπτοι έχουν ανοίξει πυρ στην αστυνομία, κι αθώοι οδηγοί βρίσκονται παγιδευμένοι στη μέση. 
 
"Πολλοί άνθρωποι θέλουν να φράξουν το δρόμο στον ύποπτο, τρέχουν για να προλάβουν να τον εμποδίσουν. Σας παρακαλούμε απλά μην ασχοληθείτε. Δεν ξέρετε τι είναι ικανός να κάνει ο καθένας ».
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, εάν ο οδηγός που καταζητείται αφήσει το όχημά του και προσπαθήσει να μπει στο αυτοκίνητό σας, το καλύτερο εφόσον δεν απειλείστε είναι να σηκώσετε τα παράθυρά σας, να καλέσετε το 911 και να φύγετε μακριά εάν μπορείτε.
 
Είναι πραγματικά σημαντικό να είναι κανείς σε εγρήγορση σε περίπτωση που βρεθεί σε μια αστυνομική καταδίωξη.
 
Οι αστυνομικοί προτείνουν επίσης σε συγκεκριμένες συνθήκες να κλείσετε το ραδιόφωνο και να ανοίξετε τα παράθυρά σας ώστε να μπορείτε να ακούσετε αν οι αστυνομικοί δίνουν οδηγίες.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis