Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:05 | 26/05/2015

Αυτη η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας πεζοναύτης και η νεαρή του σύζυγος, χέρι, χέρι λίγο πριν παντρευτουν. Μέχρι στιγμής τίποτα το ασυνήθιστο. 

Ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία εχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων γιατι ο Κάλεμπ Ίαργουντ του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και η αρραβωνιαστικιά του Μάγκι,στάθηκαν με τα μάτια κλειστά και την πλάτη γυρισμένη και προσευχήθηκαν πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.



Ο Κάλεμπ, 21, εξήγησε οτι κατα την διάρκεια της προσευχής ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε μια τόσο όμορφη γυναίκα. “Ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη ζωή μαζί, και δεν θέλαμε να κάνουμε ουτε ένα βήμα χωρίς να είναι θέλημα Θεού” δήλωσε ο Κάλεμπ στο Today.com.

Η φωτογραφία εχει εγκλωβίσει τις καρδίες των Αμερικανών απο την στιγμή που ο φωτογραφος την ανήρτησε στο facebook. 

Το νεαρό ζευγάρι σταθηκε κατ’ αυτον τον τρόπο και κράτησαν τα μάτια τους κλειστά για να μην δουν ο ένας τον άλλον πριν την τελετή. 

"Όταν πήρα το χέρι του για πρώτη φορά, έτρεμε, κι εγω ένοιωσα μια ανακούφιση που και αυτος εχει την ίδια αντίληψη για τον Θεό όπως κι εγω” δήλωσε η νεαρή συζυγος του πεζοναύτη. 




Ο φωτογράφος που ανέβασε την φωτογραφία στο facebook δήλωσε οτι εχει φωτογραφίσει πολλούς γάμους “αλλα αυτη η στιγμή ηταν σίγουρα μια απο τις καλύτερες στιγμές που εχω δει.”

Η φωτογραφία εχει μαζέψει σχεδόν 25.000 likes στο facebook απο την στιγμή που αναρτήθηκε, το Σάββατο.

Πηγή - Dwayne Schmidt Photography/Daily Mail
Μετάφραση/Απόδοση - OnAlert 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis