Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 03/12/2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Αρχηγείο Αστυνομίας, σε μια σεμνή τελετή, η απονομή μεταλλίων σε Κύπριους Αξιωματικούς, του Συνδέσμου Αποφοίτων της Εθνικής Ακαδημίας FBI των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τα μετάλλια απένειμε η Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο κα. Judith Gail Garber, ενώ τον Αρχηγό Αστυνομίας εκπροσώπησε ο Υπαρχηγός κ. Στυλιανός Παπαθεοδώρου.

[custom:google-ads]

1

Σε σύντομο χαιρετισμό του, που ανέγνωσε ο κ. Παπαθεοδώρου, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης ανάφερε ότι «η όλη δραστηριοποίηση και προσφορά του Συνδέσμου συνδράμει στις άοκνες και οργανωμένες προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω αναβάθμιση της Αστυνομίας, εστιάζοντας στον ζωτικό τομέα της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας».

«Οι απόφοιτοι της εν λόγω Ακαδημίας», συνέχισε, «μέσω της εξειδικευμένης εκπαίδευσης που έχουν λάβει, αλλά και των εκπαιδεύσεων που ακολούθησαν σε μεταγενέστερο στάδιο, έχουν αποκομίσει γνώσεις και εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν και ενσωματώσουν κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους, συμβάλλοντας στον κοινό αγώνα που καταβάλλεται, ειδικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, για ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και περαιτέρω εξύψωση του κύρους της Αστυνομίας».

2

Τέλος, απευθυνόμενος στους τιμηθέντες Κύπριους Αξιωματικούς, τόνισε ότι «δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς κατέχετε θέσεις σε νευραλγικούς τομείς και μπορείτε να συμβάλετε τα μέγιστα για την εκπλήρωση των προτεραιοτήτων, όπως αυτές έχουν τεθεί από την Ηγεσία της Αστυνομίας».

3

4

Πηγή: offsite.com.cy

 

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με πτώση drone της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis