Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:42 | 21/03/2015

Πριν από λίγες μέρες ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι δουλεύουν για αυτόν θα υποστούν μείωση της τάξης του 10% λόγω των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη χώρα.

 

 

 

 

Αυτό για το οποίο δεν είναι κανένας σίγουρος είναι αν ο Πούτιν και το προσωπικό του θα καταλάβουν ότι έχουν υποστεί περικοπή, αφού ο ίδιος είπε σε δημοσιογράφους ότι δεν ξέρει το ακριβές ποσό του μισθού του. «Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τον μισθό μου. Απλά μου τον δίνουν, μπαίνει κατευθείαν στον λογαριασμό μου».   

Ο ετήσιος μισθός του Πούτιν πάντως είναι εξαιρετικά μικρότερος από εκείνον του πρωθυπουργού της Σινγκαπούρης (ένα κράτος μικρότερο από τη Νέα Υόρκη), που κερδίζει 12, 5 φορές περισσότερα!

 

 

Ο Lee Hsien Loong

Ο Lee Hsien Loong

Ο Lee Hsien Loong εισπράττει 1,7 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, δηλαδή όσα κερδίζουν οι ηγέτες της Ινδίας, Βραζιλίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Τουρκίας, Ιαπωνίας, Αμερικής, Βόρειας Αφρικής και Γερμανίας μαζί, σύμφωνα με το Businness Insider.  

 

Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην 4η θέση των ετήσιων αποδοχών των ηγετών

Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην 4η θέση των ετήσιων αποδοχών των ηγετών

Σύμφωνα με την εξαμηνιαία έκθεση του The Economist, η Σινγκαπούρη είναι η ακριβότερη πόλη του κόσμου για δεύτερη χρονιά. 

Δείτε το γράφημα του Business Insider με τις ετήσιες αποδοχές 13 ηγετών του κόσμου.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis