Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:26 | 07/09/2019

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί του Σαββάτου (07/09) στην Ηλιούπολη, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκους της λαϊκής αγοράς.

Το σημειώθηκε επί της οδού Τσαμαδού. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος οδηγός -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε πάγκο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.
[custom:google-ads]
Η παραγωγός στον πάγκο της οποίας προσέκρουσε το αυτοκίνητο σώθηκε από πραγματική τύχη. Μετά το σοκαριστικό ατύχημα, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, κάθεται σαστισμένη σε μια καρέκλα προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. «Σώθηκε από θαύμα», λέει αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Open.


Ο ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε ακόμα δύο γυναίκες. Την μία μάλιστα να την σήκωσε στον αέρα με το σώμα να πέφτει με μεγάλη δύναμη στο παρμπρίζ του οχήματος που -όπως φαίνεται και στο βίντεο- είναι σπασμένο.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

458.jpg

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το μαρσάρισμα της μηχανής προειδοποίησε πολλούς από τους πολίτες που πρόλαβαν να αποφύγουν τελευταία στιγμή το όχημα.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε παρκάρει στο πάνω μέρος της ανηφόρας, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε μέσα στον κόσμο που βρίσκονταν στην λαϊκή αγορά.

«Αντί να πατήσει φρένο, πατάει γκάζι, σπινιάρει μέσα στη λαϊκή, δεν υπήρχε κόσμο και τα χτυπάει στην κολώνα. Τα γκρεμίζει όλα κάτω», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis