Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φροντιστήριο και μετά... εξαφανίστηκε - Δεν άργησαν να εντοπίσουν τον οδηγό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φροντιστήριο και μετά... εξαφανίστηκε - Δεν άργησαν να εντοπίσουν τον οδηγό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονιστικές εικόνες στην Πλατεία Ωρολογίου στο κέντρο της Βέροιας, το βράδυ της Τετάρτης όταν οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου, μεγάλου κυβισμού, που ανέβαινε την Μητροπόλεως, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο, να παρασύρει ότι βρήκε μπροστά του (παγκάκια και παρκαρισμένα μηχανάκια) και να καρφωθεί στην τζαμαρία φροντιστηρίου ξένων γλωσσών.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν χαρακτηριστικά πως το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι στην θέση του συνοδηγού καθόταν μια γυναίκα, η οποία είχε στην αγκαλιά της ένα μικρό παιδί. Όπως μας επισήμαναν από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς, καθώς η πρόσκρουση ήταν πολύ δυνατή!

Αμέσως μετά, ο οδηγός έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Ελληνική Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, τον οποίο και εντόπισαν στην περιοχή του Προμηθέα, όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε στα επιτρεπτά από το νόμο όρια.

 
 

 
Πηγή: veriotis.gr