Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 01/03/2018

Νέα στοιχεία για την αποτρόπαια, συστηματική παιδική σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 16χρονης σήμερα κοπέλας - Είχε αρχίσει να αυτοτραυματίζεται παίρνοντας μέρος στην "Μπλε Φάλαινα"

Νέα, σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού που τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας επί έξι χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών έως τα 12 του χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star channel, η έφηβη είχε αρχίσει να αυτοτραυματίζεται στα πλαίσια του απαγορευμένου και άκρως επικίνδυνου κοινωνικού παιχνιδιού "Μπλε Φάλαινα, όπου έφηβοι παροτρύνονται να αυτοτραυματιστούν. Η μητέρα της 16χρονης μάλιστα φαίνεται ότι είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι το παιδί δεχόταν μηνύματα από άγνωστο που την παρόρτυνε να χαρακώσει το σώμα της.

Η υπόθεση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα αποκαλύφθηκε όταν τον περασμένο Ιανουάριο έγινε μία καταγγελία στην Ασφάλεια Κατερίνης η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και ακόμη τριών ανδρών (58 και 60 ετών).

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis