Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:16 | 11/06/2016

Ξεχωριστή αυτοψία θα κάνουν στην Αττική Οδό εμπειρογνώμονες της οικογένειας του Παναγιώτη Μαυρίκου, σε μία προσπάθεια να απαντηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης.

Μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που έκανε η οικογένεια, την Κυριακή το πρωί οι τεχνικοί σύμβουλοί της, κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής, θα διενεργήσουν εγκληματολογική αυτοψία στο σημείο του τραγικού γεγονότος, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Επιπλέον, τη Δευτέρα οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne με τους πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εξαχθεί σε περίπου 15 ημέρες.

Εν τω μεταξύ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο να έχει γίνει «φύλλο και φτερό» και πολλά από τα τμήματά του να έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες. 

Αυτό που επίσης έχει προκύψει σαν ένα ενδεχόμενο είναι μήπως με κάποιο τρόπο, είχε τοποθετηθεί εύφλεκτο υγρό στο ντεπόζιτο των καυσίμων.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis