Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της έκρηξης στο Κολωνάκι: Ακουσα την έκρηξη, είδα μία λάμψη και έναν αστυνομικό στο έδαφος

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της έκρηξης στο Κολωνάκι: Ακουσα την έκρηξη, είδα μία λάμψη και έναν αστυνομικό στο έδαφος

Εντρομοι κάτοικοι, περαστικοί, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας, μετά την έκρηξη στο Κολωνάκι.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου στις 7 το πρωί και κοντά στο σημείο ήταν και αρκετοί πολίτης. Ενας από τους αυτόπτες μάρτυρες μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Μαρία Αναγνωστοπούλου.

Ο ίδιος ανέφερε πως ενώ περίμενε να πάρει τον πρωινό του καφέ ξαφνικά ακούστηκε μία έκρηξη. Είδε μία λάμψη και έναν ένστολο αστυνομικό να έχει πέσει κάτω τραυματισμένος. «Δεν ήταν γκαζάκια, ήταν κάτι άλλο. Ευχομαι σε κανέναν να μην βρεθεί μπροστά σε κάτι τέτοιο. Μετά την έκρηξη είδα ένα αστυνομικό τραυματία, ενώ στη συνέχεια έφτασαν γρήγορα και άλλοι αστυνομικοί, αλλά και ένα ασθενοφόρο».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα δικαιώματα που έχει ο κάθε Αστυνομικός - Ανάλυση με απλό και κατανοητό τρόπο


Παράλληλα ανέφερε πως το ωστικό κύμα έριξε στο έδαφος παρκαρισμένα μηχανάκια, μετακινήθηκαν και οι κάδοι απορριμάτων, ενώ μικρές υλικές ζημιές έχει υποστεί η είσοδος του ναού.  

Πηγή: iefimerida.gr