Αυτός είναι ο «Τίτι», ο σκληρός Αλβανός δραπέτης που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτός είναι ο «Τίτι», ο σκληρός Αλβανός δραπέτης που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του Αλβανού δραπέτης της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής που παραμένει ασύλληπτος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αναζητούμενο: ASANI ή HASANI ή HASAN ή ASHANI ή ASTRI ή XHELO ον. ASTRIT ή TITI ή GIORGO του HATJI ή HAXHI ή HADJI ή HATSI ή AGI ή ANGI ή HAGI και της LILIANA ή LILIANE, γεννηθέντα 1-5-1984 ή 1983 ή 1985 ή 1986, στην Αλβανία, γνωστό και ως «Τίτι». 

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον σκληρό Αλβανό ποινικό που δεν είχε διστάσει να εκτελεστεί με Kalashnikov έναν 30χρονο σεφ στην περιοχή της Καισαριανής, επειδή προέβαλε αντίσταση την ώρα που του έκλεβαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του.

 

Στο ίδιο περιστατικό είχε τραυματιστεί βαριά από τα πυρά του Αλβανού κακοποιού και ο μεγαλύτερος αδερφός του σεφ, που προσέτρεξε σε βοήθεια του θύματος.

Από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει εμπλακεί τουλάχιστον 8 φορές σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Πηγή:  reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό