Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 26/09/2018

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει το συνάδελφο και μέλος της, Δημήτριο ΡΑΛΛΗ με αφορμή την πρωτιά που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Mr Oympia Pro Powerlifting» που διεξήχθη στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α..

Rallis 1


Ο Δημήτρης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που έχουν καταφέρει έως τώρα να λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη κορυφαία αθλητική διοργάνωση της υφηλίου, λόγω των πολύ υψηλών ορίων που απαιτούνται.

[custom:google-ads]

Στην κατηγορία του στα -110 κιλά κατάφερε να καταρρίψει το μέχρι πρότινος παγκόσμιο ρεκόρ σηκώνοντας 385 κιλά στις «άρσεις θανάτου», ενώ για μόλις 2 κιλά έχασε τον γενικό τίτλο του «best lifter» του πρωταθλήματος.

Rallis Koromilas

Μετά τη νικήτρια εμφάνιση ο Δημήτρης δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά αξιώθηκα να σηκώσω τη γαλανόλευκη στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και να δείξω πως η Ελλάδα όσο μικρή και αν νομίζουν πως είναι παραμένει δυνατή και ένδοξη!

Είναι τρομερά μεγάλη ικανοποίηση να κερδίζεις το σεβασμό τεράστιων αθλητών και προπονητών από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους εσάς που με στηρίξατε και με στηρίζετε και σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου με κάθε τρόπο και πιστέψατε σε εμένα!»

Rallis 2

Εμείς, από την πλευρά μας, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μόνο περηφάνια αισθανόμαστε όταν Έλληνες Αστυνομικοί εκτός του υπηρεσιακού τους καθήκοντος καταξιώνονται και σε αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας.
Δημήτρη, σου ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς και να συνεχίσεις και στο μέλλον να υψώνεις τη γαλανόλευκη γιατί με τις νίκες σου δεν προάγεις μόνο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και την Πατρίδα μας.

                                                                  Για το Δ.Σ.

                       -Ο-                                                                                                   -Ο-

                 Πρόεδρος                                                                                  Γεν. Γραμματέας

       ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

                6978079503                                                                                    6977665820

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis