Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:34 | 26/07/2016

Τον αποκαλούσαν “Ράμπο” οι άλλοι πρόσφυγες στο καταφύγιο όπου έμενε στη Γερμανία. Οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του ISIS έσπευσαν να κυκλοφορήσουν και ένα βίντεο στο οποίο ο Μοχάμεντ Νταλέελ υποτίθεται ότι δηλώνει την πίστη του στον αγώνα τους...

Μετά τα απανωτά χτυπήματα στη Γερμανία η κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει, ωστόσο έρχονται στο φως τα πρώτα στοιχεία που οδηγούν σε τρομοκρατική επίθεση από τζιχαντιστές του ISIS.
Ο 27χρονος από τη Συρία φαίνεται πως είχε στρατολογηθεί από τον ISIS.

Έδρασε πιθανότατα μόνος, όμως ήταν αποφασισμένος να προκαλέσει το θάνατο σε πολλούς ανθρώπους.
Τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί τα είχε ενισχύσει με καρφιά και κομμάτια μετάλου για να προκαλέσει περισσότερα θύματα και ο στόχος του ήταν να μπει στο συναυλιακό χώρο στο Άσμπαχ με τους 2.500 ανθρώπους.

Ήταν καθαρή τύχη το γεγονός ότι δεν τον άφησαν να μπει. Αν είχε προμηθευτεί εισιτήριο ίσως και να τα είχε καταφέρει και σήμερα δεν θα μιλούσαμε μόνο για 12 τραυματίες.
Το γεγονός πάντως ότι το αρχικό του σχέδιο απέτυχε αλλά εκείνος επέλεξε έναν δεύτερο χώρο για να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά δείχνει άτομο φανατισμένο λένε οι γερμανικές αρχές που εξετάζουν τώρα όλη του διαδρομή και τις επαφές στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis