Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:23 | 28/08/2016

Το ρεκόρ του μικρότερου σε ηλικία δολοφόνου στον κόσμο, κατέχει ένα αγόρι από το Bihar της Ινδίας, ο οκτάχρονος Amarjeet Sada.

Το 2006 δολοφόνησε την πρώτη του ξαδέλφη, ένα μωρό 6 μηνών, και λίγο αργότερα την ίδια του την αδελφή, ηλικίας 8 μηνών. Τόσο η οικογένειά του όσο και μερικοί από τους χωρικούς ήταν σίγουροι για την εμπλοκή του Amarjeet στους φόνους, το όλο ζήτημα θεωρήθηκε «οικογενειακή υπόθεση» και αποσιωπήθηκε.

Το 2007 θα σκοτώσει ξανά. Η Chunchum Devi είχε αφήσει την 6 μηνών κόρη της Kushbooστον παιδικό σταθμό του χωριού, για να πάει στη δουλειά της. Το αγόρι θα μπει κρυφά στον σταθμό, θα πάρει το μωρό από την κούνια του και θα το πάει σ’ ένα κοντινό χωράφι. Θα το ξαπλώσει στο έδαφος και θα το σκοτώσει, χτυπώντας το στο πρόσωπο και στο κεφάλι με ένα τούβλο. Στη συνέχεια θα σκάψει έναν ρηχό τάφο και θα το θάψει. Όταν η Devi επέστρεψε στον σταθμό για να παραλάβει το μωρό της, διαπίστωσε ότι έλειπε. Ειδοποίησε τις αρχές και κάποιοι που γνώριζαν το παρελθόν του Amarjeet τον υπέδειξαν ως ύποπτο.

Όταν ο μικρός ήρθε αντιμέτωπος με την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημα και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε δολοφονήσει και θάψει το μωρό. Ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε: «Στην ανάκριση μιλούσε λίγο και χαμογελούσε πολύ. Ομολόγησε και τους άλλους δύο φόνους. Εξακολουθούσε να χαμογελάει και ζήτησε μπισκότα».

Καθώς οι δύο πρώτοι φόνοι δεν είχαν καταγγελθεί, ο Amarjeet δικάστηκε μόνο για τον τρίτο. Κλείστηκε σε αναμορφωτήριο, όπου θα παραμείνει μέχρι την συμπλήρωση των 18 του χρόνων, δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

8-Amarjeet-Sada-

eglima.wordpress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis