Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 11/03/2017

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καστοριάς αλλά και ολόκληρη η χώρα που παρακολουθεί απο το βράδυ της Παρασκευής την είδηση για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου. 

Δράστης ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη και ομολόγησε.

Ο 52χρονος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. 
Όπως ανέφερε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 o Αντώνης Παραράς από την ιστοσελίδα alphafm.gr, η κόρη του 52χρονου λείπει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία για σπουδές.

Ενημερώθηκε ότι πατέρας της βρέθηκε νεκρός και θα έρθει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

φωτογραφίες: facebook

«Το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!»

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον 52χρονο οδηγό ταξί.

Αυτοκινητιστής από την Καστοριά μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα oladeka.com και αναφέρθηκε στο ερημικό σημείο κοντά στη Λεύκη που βρέθηκε η σορός του 52χρονου.

«Στο συγκεκριμένο σημείο ακούγαμε ότι γίνονται περίεργα πράγματα…Φαίνεται ότι ο Κ. δεν κατάλαβε που του είπαν να τους πάει ή όταν τον οδήγησαν εκεί ήταν αργά..» αναφέρει και δεν κρύβει τον πανικό του. 
«Λέγαμε ότι μόνο στην Αθήνα γίνονται αυτά, αλλά να που ήρθαν και στις αυλές μας… Ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε… Το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!» προσθέτει ο συνάδελφος του 52χρονου.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», δήλωσε στο enikos.gr υπάλληλος της εταιρείας ραδιοταξί με την οποία συνεργαζόταν ο 52χρονος αυτοκινητιστής.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis