Αυτό είναι το άτρωτο πυρηνικό υποβρύχιο drone που ετοιμάζει ο Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!
Αυτό είναι το άτρωτο πυρηνικό υποβρύχιο drone που ετοιμάζει ο Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ

Tο νέο υποβρύχιο drone του Πούτιν, θα είναι άτρωτο. Θα έχει τη δυνατότητα να πλέει σε μεγάλα βάθη, με μεγαλύτερη ταχύτητα από κάθε άλλο σκάφος και θα μπορεί να επιφέρει ολοκληρωτική καταστροφή στον εχθρό.

Ο Πούτιν αναφερόμενος στο νέο του υπερόπλο τον περασμένο Μάρτιο, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. Οι πρώτες εικόνες από το υπερσύγχρονο υποβρύχιο drone που φέρει πυρηνικές κεφαλές που κατασκευάζεται στη Ρωσία, προκαλεί δέος και τρόμο στη Δύση.

Με την προσωρινή κωδική ονομασία "Poseidon", το ρωσικό υποβρύχιο drone θα μεταφέρει πυρηνικές κεφαλές ισχύος δύο μεγατόνων. Μεταξύ άλλων ενώ θα κινείται με 70 κόμβους και θα είναι σε θέση να καταστρέφει εχθρικές βάσεις πριν καλά καλά γίνει αντιληπτό.

Μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τσουνάμι!

Υπολογίζεται ότι είναι σε θέση να προκαλέσει τσουνάμι 100 μέτρων! Ο ίδιος ο Πούτιν εξάλλου, είχε τονίσει στην ομιλία του τον Μάρτιο ότι το νέο του οπλοστάσιο θέλει να είναι καταστροφικό, αλλά και να αιφνιδιάζει τον εχθρό.

Παρά το γεγονός ότι οι Ρώσοι τηρούν επισήμως σιγή ιχθύος για το νέο πυρηνικό όπλο, το βίντεο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του υποβρύχιου drone.

Το βίντεο
Με πληροφορίες από τη dailymail.com.uk

onalert.gr