Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:36 | 01/04/2015

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι το γαλλικό Paris Match και η γερμανική Bild διαθέτουν βίντεο με τις τελευταίες δραματικές στιγμές της μοιραίας πτήσης του Airbus της Germanwings, ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου που καταγράφει τα τελευταία 17 δευτερόλεπτα της τραγωδίας.

Νέα διάσταση στην αεροπορική τραγωδία με το Airbus της Germanwings - αν ευσταθούν - αναμένεται να δώσουν οι ισχυρισμοί που μεταδίδουν ότι διαθέτουν βίντεο με τις τελευταίες δραματικές στιγμές της μοιραίας πτήσεις.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν, το γαλλικό Paris Match και η γερμανική Bild , στο βίντεο που αυτοί έχουν στη κατοχή τους ακούγονται τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά των επιβατών, ακόμη και ο ήχος από το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του κοκπιτ έξω από το οποίο τον είχε κλειδώσει ο συγκυβερνήτης του Αντρέας Λούμπιτς.

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση. Αν και το κινητό του καταστράφηκε με την συντριβή του αεροσκάφους, η κάρτα SIM στην οποία και καταγράφηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.

 
 
koolnews.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis