Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:27 | 23/01/2017

Νεκρό βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εξάχρονο αγόρι που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής στην Κομοτηνή.

Ακόμα δεν έχει διενεργηθεί νεκροψία στο σώμα του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αύριο από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xronos.gr που παρουσιάζει και τις φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του μικρού αγοριού.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του. Το παιδί διέμενε στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού. Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για εγκληματική ενέργεια.

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί 15χρονος. Πηγές της ίδια ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 15χρονος, φερόμενος ως δράστης, υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος. Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης. Εκεί πήγαν οι αστυνομικοί και εντόπισαν το άψυχο σώμα του.

ektsp6xr1

ektsp6xr2

ektsp6xr3

ektsp6xr4

ektsp6xr5

ektsp6xr6

ektsp6xr7

ektsp6xr8

ektsp6xr9

ektsp6xr10

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis