Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 13/10/2018
Η Springfield Armory έχει προσθέσει στη σειρά πολυμερικών πιστολιών της, το XD (M) 10mm. Αυτό το πιστόλι πλήρους μεγέθους είναι η πιο πρόσφατη παραλλαγή της σειράς, η οποία τώρα βρίσκεται στο δημοφιλές διαμέτρημα 10mm για περισσότερη ισχύ στην εξαιρετικά ακριβή και αξιόπιστη πλατφόρμα XD (M).
[custom:google-ads]
 
Μια εξαντλητική  δοκιμή χωρίς προηγούμενο πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της νέας προσθήκης στη γραμμή XD (M), πυροδοτώντας 10.000 φυσίγγια Federal Premium Hydra-Shok 10 χιλιοστών ….
 
 
Δεν πραγματοποιήθηκε καμία εργασία στο πιστόλι, εκτός από μια αλλαγή ελατηρίου επαναφοράς και λίπανση με λάδι Luca  Extreme Duty Gun ανά 2.000 φυσίγγια.
 
Οι γεμιστήρες παρέμειναν ακαθάριστοι εκτεθειμένοι σε αέρα, σκόνη και άμμο. Το XD (M) 10mm λειτούργησε άψογα κάτω από αυτές τις συνθήκες και πυροδότησε 10.000 φυσίγγια χωρίς καμιά αποτυχία. Το XD (M) 10mm έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να εξασφαλίσει ότι το πιστόλι είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο.
 
Δείτε στο βίντεο παρακάτω το νέο Springfield Armory XDM -10 10mm το οποίο έχει χωρητικότητα  15+1 φυσίγγια, εργονομική λαβή και XDMποιότητα ……

Πηγή:  guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis