Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:26 | 01/02/2020

Το Fast and Furious 9 αναμένεται στο σινεμά στις 22 Μαΐου, με τους λάτρεις της σειράς ταινιών να παίρνουν μία μικρή γεύση από το trailer που δημοσιεύτηκε στο Youtube.

Η δράση, τα παράτολμα σχέδια και η... υπερβολή, ανήκουν στο DNA των σύγχρονων F&F, ενώ πολλές φορές μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο αποφασίζουν να προβάλλουν κάτι με τόσα εφέ και φαντασία, καθώς ελάχιστες από τις σκηνές είναι αληθοφανείς. Όπως κι αν έχει οι περισσότεροι φίλοι του αυτοκινήτου μάλλον θα τη δουν, πιο πολύ για να δουν που βρίσκονται πλέον οι χαρακτήρες των ταινιών όπου παλαιότερα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο θάνατος του Πολ Γουόκερ βέβαια, ήταν ισχυρό πλήγμα για την παραγωγή.

Πρόκειται για αδελφικό φίλο του Βιν Ντίζελ και μετά από εκείνον, δεν αναπληρώνεται το κενό που δημιουργήθηκε. Στο Fast and Furious 9 τον κακό της ταινίας θα τον υποδυθεί ο Τζον Σίνα (John Cena), σε συνεργασία με τη Σαρλίζ Θερόν!

Ο Τζον Σίνα είναι ο αδερφός του Ντομινίκ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και από εκεί, θα προκύψει ένα ενδιαφέρον στην πλοκή. Το γεγονός ότι εμφανίζεται ο Χαν, που σκοτώθηκε στο ατύχημα με το Mazda RX-7 στο Tokyo Drift, επίσης γεννά ερωτηματικά.

Δείτε το trailer:

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis