Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:27 | 26/01/2020

Στο Paracelsus Recovery, έρχονται οι σούπερ πλούσιοι του κόσμου για να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά.

[custom:google-ads]

Μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, Ρώσοι ολιγάρχες, μεγιστάνες επιχειρηματίες, κληρονόμοι και celebrity έχουν βουρτσίσει τα δόντια τους σε αυτό το μαρμάρινο μπάνιο και έχουν κοιμηθεί σε αυτό το σουέντ κρεβάτι, ενώ αντιμετωπίζουν τον εθισμό τους σε διάφορα ναρκωτικά, από κοκαΐνη μέχρι Xanax. Το Paracelsus Recovery είναι μια από τις λίγες κλινικές που απαρτίζουν ένα ελίτ σύνολο πολυτελών κλινικών απεξάρτησης.

Φυσικά, είναι πανάκριβο. Ξέχνα τα 24.000 ευρώ τον μήνα που ξοδεύουν οι celebrity στο Priory στο Σάριε ή τα 50.000 ευρώ, για 45 μέρες στο Meadows στην Αριζόνα. Το Paracelsus Recovery είναι άλλου επιπέδου. Μια εβδομάδα αποτοξίνωσης εδώ κοστίζει περίπου 93.000 ευρώ. Πέντε εβδομάδες απεξάρτησης κοστίζουν 315.000 ευρώ – περίπου δεκαπλάσιο ποσό από τον μέσο μισθό στη Βρετανία.

Σε αντάλλαγμα, με τη βοήθεια του 15μελούς εξειδικευμένου προσωπικού (ανάμεσά τους ψυχίατροι και νοσηλευτές) οι ασθενείς λαμβάνουν μια προσωπική υπηρεσία «ενός πελάτη τη φορά», κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Όποιος μένει εδώ, έχει το φουλ VIP πακέτο: μετακίνηση με λιμουζίνα 24/7, προσωπικό σεφ, μπάτλερ και θυρωρό, πρόσβαση σε σπα πεντάστερου ξενοδοχείου, ψυχοθεραπευτή που μένει εκεί και κοιμάται στο επιπλέον δωμάτιο και ένα σωρό ιατρικές εξετάσεις για μια εκτίμηση της βιοχημείας του εγκεφάλου και του σώματός τους. Εδώ φιλοξενούνται μόνο γύρω στους 20 πελάτες τον χρόνο, αλλά το προσωπικό επίσης στέλνεται στο εξωτερικό για πελάτες που δεν έχουν χρόνο να έρθουν εδώ ή απαιτούν φροντίδα στη συνέχεια.

Paracelsus Recovery

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ PARACELSUS RECOVERY.
Paracelsus Recovery
 
Με πληροφορίες από το www.vice.com
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis