Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 10/01/2019

Αστυνομικοί του Λος Άντζελες (LAPD) πυροβόλησαν και τελικά συνέλαβαν έναν ένοπλο ύποπτο μετά από μια καλά συντονισμένη καταδίωξη. Οι κάμερες του περιπολικού κατέγραψαν το περιστατικό που περιλάμβανε αρχικά την καταδίωξη και την απόκριση πολλών αστυνομικών.

Η καταδίωξη άρχισε όταν οι αστυνομικοί προέβησαν στον έλεγχο ενός μαύρου Range Rover με χάρτινες «πινακίδες». Ο οδηγός, που αργότερα προσδιορίστηκε ως ο Harut Torossyan, σταμάτησε αρχικά αφού χτύπησε άλλο όχημα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ύποπτος αμέσως διαφεύγει με υψηλή ταχύτητα.

Αφού συνάντησε έντονη κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, ο ύποπτος φέρεται να διέφυγε με τα πόδια, ενώ κουβαλούσε όπλο, διασχίζοντας τις λωρίδες κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος. Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε μια σύντομη ένοπλη συμπλοκή.

[custom:google-ads]

Το βίντεο δείχνει τον άλλο επιβάτη του οχήματος, που αργότερα προσδιορίστηκε ως ο Freddrick Osorio, να παραμένει στη σκηνή και να παραδίδεται ειρηνικά χωρίς αντίσταση. Ωστόσο, για τον Torossyan ξεκίνησε μια συντονισμένη καταδίωξη από τους αστυνομικούς, με το βίντεο να δείχνει καθαρά έναν αστυνομικό να ζήτα ενίσχυση από περιπολικά και εναέρια μέσα, ενώ μια μονάδα K-9 μπαίνει και αυτή στο κυνήγι.

Η καταδίωξη καταλήγει όταν μια ομάδα αστυνομικών εγκλωβίζει τον ύποπτο σε ένα κοντινό συγκρότημα διαμερισμάτων. Εκεί, το βίντεο δείχνει ότι ο ύποπτος τελικά παραδίδεται, όπου μπορεί να ακουστεί λέγοντας "Με πιάσατε. Συνεργάζομαι. "

Ο Torossyan υπέστη δύο αμοιχές από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών στην κορυφή του κεφαλιού και στον κορμό του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ημιαυτόματο όπλο στην διαδρομή που ακολούθησε ο ύποπτος. Σύμφωνα με το LAPD, κανένας αστυνομικός δεν υπέστη κανένα τραυματισμό κατά την καταδίωξη και την σύλληψη των υπόπτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Διαταγή του Αρχηγείου για αποσπάσεις Αστυνομικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis