Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:49 | 24/10/2018

Ελεύθερος αφέθηκε ο 49χρονος  αρχιφύλακας που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Σάμου και είχε κατηγορηθεί ότι διευκόλυνε αλλοδαπούς να μεταβούν στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα και τον οποίο είχε παραπέμψει η υπηρεσία Εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάς για προκαταρκτική έρευνα.  

[custom:google-ads]

Στην κατάθεσή του ο 49χρονος δεν δέχτηκε καμία από τις κατηγορίες και μάλιστα στον αντίποδα ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, την άρση απορρήτου του υπηρεσιακού τηλεφώνου αλλά και το άνοιγμα όλων των λογαριασμών του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπηρεσιακό όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες ενω εκτελούσε περιπολία - Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην προκαταρκτική εξέταση αναφέρθηκε ο αριθμός των συλλήψεων αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα που έχει γίνει στο αεροδρόμιο της Σάμου και  παρουσιάζουν  μεγάλη αύξηση ενώ τις περισσότερες από αυτές  έχει κάνει ο 49χρονος αρχιφύλακας.

Για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του ανέφερε ότι είναι κειμήλια από τον πατέρα του και για να μην υπάρξει αμφισβήτηση ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να αποδειχτεί αν είναι ενεργά ή όχι.

Ακόμη να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αρχιφύλακας έβαζε τους δόκιμος αστυνομικούς να ελέγχουν στις αφίξεις του αεροδρομίου αλλοδαπούς που έφταναν στην Σάμο  για να διαπιστώσουν εάν έφεραν μαζί τους πλαστά έγγραφα για να τα διοχετεύσουν  στην αγορά, δίνοντας ένα μεγαλύτερο χτύπημα στο κύκλωμα.

Το κατηγορητήριο από ότι φαίνεται το οποίο στηρίχθηκε στην μαρτυρία του 28χρονου παλαιστίνιου παρουσιάζει  αδιευκρίνιστα σημεία τα οποία δεν μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν συγκεκριμένα αδικήματα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Για τον αρχιφύλακα έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για λογαριασμό της εισαγγελίας πρωτοδικών Σάμου.

Συντάκτης: Χάρης Ζαβουδάκης

Πηγή:  era-aegean.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis