Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 21/06/2017

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη

Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφοριες πρόκειται για μία απόφαση σκάνδαλο η οποία δεν πάρθηκε δημοκρατικά, κατόπιν  ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, αλλά από ένα ή δυο πρόσωπα.

Όπως και να χει το θέμα είναι ότι τα άτομα στην Π.Ο.ΑΣ.Υ σίγουρα έχουν την έφεση να δημιουργούν προβλήματα περά να τα επιλύουν. Έχουν αποδείξει πάμπολες φορές την ανικανότητα να επιλύσουν προβλήματα των αστυνομικών.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι μπλέκουν στα χωράφια άλλων. Όσο και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ενέργεια τους αυτή είναι αδύνατο. Γιατί σίγουρα μια τέτοια ενέργεια δεν αποσκοπεί στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας για τους αστυνομικούς επειδή το πρόβλημα των Εξαρχείων δεν λυνεται με αυτόν τον τρόπο παρά μόνο δυναμιτίζεται.

Αυτό μπορεί να το καταλάβει ακόμα και ένας άνθρωπος με χαμηλότερο επίπεδο νοημοσύνης.

Εκτός όμως την οποία αφέλεια ή σκοπιμότητα της εκδήλωσης στην πλατεία των Εξαρχείων τίθεται και ζήτημα επικινδυνότητας.

Προφανώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα γι' αυτό στην Π.Ο.ΑΣ.Υ δεν τους ενδιαφέρει αν οδηγήσουν τους αστυνομικούς ως πρόβατα επί σφαγή.

Ούτε βέβαια φαίνεται να τους ενδιαφέρει που οι αστυνομικοί δουλεύουν χωρίς ρεπό και θα εργάζονται για να φυλάνε τις εκδηλώσεις που διοργανώνει μια ομοσπονδία που υποτίθεται υπάρχει για να τους προστατεύει.

Ο καθέ υγιώς σκεπτομενος αστυνομικός έχει την υποχρέωση εφόσον δεν το κάνει η Π.Ο.ΑΣ.Υ και παίζει παιχνίδια με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών, να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τον διπλανό του για τους ενδεχόμενους κινδύνους μιας τέτοιας φανφάρας.

 

ΥΓ: Τι περιμένει κανείς από μια Π.Ο.ΑΣ.Υ η οποία έχει υποστεί την μεγαλύτερη ήττα από καταβολών της  (βλέπε Μισθολόγιο) και δε βγήκε ούτε ένας να παραιτηθεί ή έστω να ζητήσει τουλάχιστον μία συγνώμη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis