Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
02:32 | 29/12/2014

 

Ξεκίνησαν και πάλι τα χαράματα της Δευτέρας (περίπου στις 2 ώρα Ελλάδας) οι έρευνες στην Ινδονησία για τον εντοπισμό της πτήσης QZ8501 της αεροπορικής εταιρίας AirAsia με 162 επιβαίνοντες, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο σημείο βρίσκονται οκτώ πλοία και τρία αεροσκάφη, που θα διεξάγουν το πρώτο στάδιο της έρευνας.

Το Airbus της AirAsia, με 162 επιβαίνοντες- ανάμεσά τους 17 παιδιά- χάθηκε από τα ραντάρ περίπου 45' μετά από την απογείωσή του. Λίγο νωρίτερα, ο πιλότος είχε ζητήσει να αλλάξει πορεία και να ανέβει ψηλότερα, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, με σκάφη αεροπλάνα και ελικόπτερα, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για εντοπισμό συντριμμιών από το Airbus. Η επιχείρηση επικεντρώνεται στην περιοχή της Ιάβας.

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους συγγενείς των επιβαινόντων έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας, ελπίζοντας ότι θα μάθουν κάτι για την τύχη των αγαπημένων τους, αλλά καμία πληροφορία δεν υπάρχει έως τώρα. 

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis