Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:16 | 24/08/2021

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που δείχνει Ταλιμπάν να συλλαμβάνουν γνωστό κωμικό του Αφγανιστάν, ο οποίος στη συνέχεια βρίσκει τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τον Nazar Mohammad που είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής από τα χιουμοριστικά βιντεάκια του στο Tik Tok. 

O Nazar Mohammad – όπως αναφέρει η Daily Mail – ήταν αστυνομικός και ζούσε στην επαρχία Kandahar, λίκνο του κινήματος των Ταλιμπάν. Ήταν όμως περισσότερο γνωστός ως κωμικός στο Αφγανιστάν, με το όνομα «Khasha Zwan», παρά ως αστυνομικός και ο κόσμος των είχε γνωρίσει από τα χιουμοριστικά βιντεάκια του στα social media.

Στο βίντεο ο Αφγανός κωμικός εμφανίζεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, πλαισιωμένος από δύο μαχητές Ταλιμπάν. Ο ένας τον χτυπά με δύο δυνατά χαστούκια, ενώ αυτός φαίνεται να προσπαθεί να κάνει τους φρουρούς του να γελάσουν.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύτηκε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει έναν Ταλιμπάν να διασκεδάζει με ένα πτώμα, που αναφέρθηκε ότι ήταν του Nazar Mohammad, ενώ ένας άλλος αντάρτης παρακολουθεί.

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis