Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 30/07/2016

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το 1911U ( "U" όπως λέμε undercover) και εξεπλάγην θετικά. Είναι ένα ημι-αυτόματο 45άρι μονής ενέργειας χτισμένο σε ένα πλαίσιο αλουμινίου για εξοικονόμηση βάρους και χρησιμοποιεί 7.6 εκατοστών κάννη, αποτελώντας ένα εξαιρετικά συμπαγές, ελαφρύ διακριτικό όπλο με σοβαρή ισχύ πυρός.

Το 1911U διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στο πιστόλι και το καθιστούν εξαιρετικά  ελκυστικό για εκείνους που ψάχνουν για ένα compact 1911-τύπου όπλο. Για αρχή, το μπροστινό μέρος της λαβής έχει εγκοπές για καλύτερο κράτημα. Το πλαίσιο είναι επίσης ειδικά διαμορφωμένο στην ένωση μεταξύ του πλαισίου της σκανδάλης και της λαβής, επιτρέποντας στο τρίτο δάκτυλο του σκοπευτή να "κάτσει" υψηλότερα για καλύτερη άνεση. Επίσης η κατασκευή της ασφάλειας λαβής, δίνει την δυνατότητα για μια ωραίο "ψηλή" λαβή στο όπλο.

Η Bul τοποθετεί επίσης μια πλατύτερη ασφάλεια αντίχειρα στο 1911U. Κουμπώνει  και ξεκουμπώνει τόσο ευκρινώς όσο και η σκανδάλη στο τράβημα, η οποία, παρεμπιπτόντως, "σπάει" στα 1.47 κιλά. Η διαδρομή της σκανδάλης δεν παρουσιάζει κάθετες ή οριζόντιες ταλάντευση και έχει προσαρμοστεί ειδικά ώστε να τερματίζει ακριβώς μετά την απελευθέρωση της σφύρας.

Μετάφραση από tactical-life.com


Οπλοπωλείο Βερυκάκης: Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από τις εταιρείες FAIR, FALCO,NORTH AMERICAN ARMS

Προτεραιότητα είναι πάντα το καλό και ποιοτικό. Κριτήριά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση απέναντι στον φίλο κυνηγό και επαγγελματία πελάτη και οι προσιτές τιμές μας.

 


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis