Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 02/06/2018

Με ουσιαστικά ένα μόνο σχέδιο όπλου που αναπτύχθηκε το 1982, Glock έχει εξελιχθεί τα τελευταία 32 χρόνια σε έναν καινοτόμο ηγέτη στα στρατιωτικά, αστυνομικά και πολιτικά όπλα. Ωστόσο με τα subcompacts πιστόλια που συμπληρώνουν όλα τα μοντέλα κανονικού μεγέθους, δεν υπήρξε ποτέ ένα πιστόλι Glock που να είναι πραγματικά  τσέπης ...  μέχρι τώρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Smith & Wesson M&P 45 Shield: Παρουσίαση επί του σκοπευτηρίου


Με το νέο G42, η εταιρεία έχει και πάλι αποδείξει ότι το σχέδιο της λειτουργεί ανεξάρτητα από το μέγεθος όπλου ή το διαμέτρημ

Το G42, με το πολυμερές πλαίσιο και τον εσωτερικό μηχανισμό επίκρουσης, έχει κάθε επιθυμητό χαρακτηριστικό που απαιτείται για ένα 0.38 πιστόλι τσέπης, όπως τα εναλλάξιμα, συνδυαστικά σκοπευτικά με λευκές τελείες, το εύχρηστο κλείστρο, έναν αναστρέψιμο κουμπί αποδέσμευσης γεμιστήρα και το αυτόματο κλείδωμα του κλείστρου μετά το τελευταίο φυσίγγιο της γεμιστήρα.

Το G42 χρησιμοποιεί το δοκιμασμένο σύστημα Safe Action της Glock, το οποίο αποτελείται από τη σκανδάλη, τον επικρουστήρα και ασφάλειες πτώσης, που απεμπλέκονται όταν τραβηχτεί η σκανδάλη και αυτόματα να επανεμπλέκονται όταν η σκανδάλη απελευθερώνεται.

[custom:google-ads]


Αν και ολοκαίνουργιο, το Glock 42 δεν είναι ένα σχέδιο τέταρτης γενιάς.

Είναι ο ένας μοναδικός συνδυασμός χαρακτηριστικών του με ένα πρόσφατα κατασκευασμένο διπλό επαναντατικό ελατήριο μοναδικό για αυτό μοντέλο και μια σφυρηλατημένη κάννη 8,25 εκατοστών.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι το G42 χρησιμοποιεί κινητή κάννη, αντί του παραδοσιακού σχεδίου σταθερής κάννης όπως και τα περισσότερα 0.38. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο διαχειρίσιμη ανάκρουση.

Το G42 είναι μικρό με την καλή έννοια. Μετράει 15 εκατοστά στο συνολικό μήκος με κάννη 8,25 εκατοστών, ύψος 10,4 εκατοστών, ένα πολύ βολικό για τσέπη πλάτος 2,4 εκατοστών, βάρος 390 γραμμάρια (άδειο), και χωρητικότητα 6 + 1 φυσιγγίων.

Συνολικά, σαν πιστόλι τσέπης, το G42 έχει περισσότερα θετικά από σχεδόν κάθε άλλο .380 στην κατηγορία του. Αν έχετε ήδη ένα Glock μεγάλου διαμετρήματος, το G42 θα είναι μια ευπρόσδεκτη λύση για την προσωπική σας άμυνα.

Πηγή: .tactical-life.com


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis