Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 27/06/2018

Συνεχίζοντας την συνεργασία με την Crimson Trace, το ριζοσπαστικό πολυμερούς πλαισίου πέντε φυσιγγίων περίστροφο Bodyguard 38 revolver εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2010 και διαθέτει, πλέον, το δικό του ενσωματωμένο λέιζερ της Crimson Trace, για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πέρα από τα κλασσικά σκοπευτικά.

[custom:google-ads]

Απλό στη χρήση, ελαφρύ, με φιλοσοφία σημάδεψε και πυροβόλα, σε μέγεθος τσέπης, το Bodyguard 38 καταναλώνει εύκολα ένα ευρύ φάσμα των δημοφιλών 38άρηδων ειδικών φυσιγγίων, και είναι πλήρως πιστοποιημένο για πιέσεις +P, αν δεν σας πειράζουν τα αυξημένα επίπεδα της ανάκρουσης σε αυτό το πακέτο των 407 γραμμαρίων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του καινοτόμου περιστρόφου είναι η αμφιδέξια απελευθέρωση του κυλίνδρου, που μετακόμισε από την αριστερή πλευρά των παραδοσιακών σχεδίων S&W στην κορυφή, όπου είναι εξίσου προσιτή με κάθε χέρι.

Προσφέροντας την ίδια δύναμη πυρός στο ίδιο μέγεθος με τα κλασικά πλαίσια J της εταιρείας, αλλά χωρίς το βάρος των εκδόσεων με χάλυβα ή κράμα μετάλλων, το Bodyguard 38 με το λέιζερ της Crimson Trace είναι η αιχμή της τεχνολογίας στα μικρά περίστροφα.

Πηγή: tactical-life.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis