Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 24/04/2018

Με βάση το νέο (2014) M&P Bodyguard .380 πιστόλι, η  S&W ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Crimson Trace για μια νέα έκδοση με ενσωματωμένο σκοπευτικό λέιζερ. Το πιστόλι πολυμερούς πλαισίου διατηρεί την κάννη από ανοξείδωτο χάλυβα, το σκούρο ανοξείδωτο κλείστρο, ρυθμιζόμενα σκοπευτικά  από μαύρο ατσάλι και χειροκίνητη ασφάλεια.

Χωρίς να  είναι σημαντικά μεγαλύτερο από πολλά αυτόματα πιστόλια 0.25 ACP, το επίπεδο Bodyguard 380 έχει το σχεδόν τέλειο μέγεθος για όλες, εκτός από τις πολύ μικρές, τσέπες, και εξακολουθεί να διατηρεί τα επίπεδα ανάκρουσης εύκολα διαχειρίσιμα από τους περισσότερους σκοπευτές. Αυτό το μικροσκοπικό αποκλειστικά διπλής ενέργειας πιστόλι είναι ένα από τα ασφαλέστερα για μεταφορά. Δεν μπορεί να είναι οπλισμένο είτε για μεταφορά ή για βολή. Η ασφάλεια αντίχειρα είναι τόσο αρκετά σκληρή για να μένει όπου την αφήσετε (on ή off), και προστατεύεται σε μια ελαφρά εσοχή στο πλαίσιο για να αποφευχθεί τυχαία ενεργοποίηση, αν επιλέξετε να μην τη χρησιμοποιείτε.

Οι αυλακώσεις-"λέπια" τύπου M&P στο πίσω μέρος του κλείστρου, δύο εσοχές για τα δάχτυλα και δύο ανοξείδωτες εξάσφαιρες γεμιστήρες (η μία με προέκταση για το δάχτυλο, η άλλη χωρίς) συμπληρώνουν το πακέτο.

Πηγή: tactical-life.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΟΠΛΑ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis