Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 27/04/2018

Από την ίδρυσή της το 2003, η SCCY Industries κατασκευάζει πιστόλια που είναι αξιόπιστα, εύχρηστα και πολύ προσιτά. Ένα καταπληκτικό παράδειγμα στο ρεπερτόριο της εταιρείας είναι το πιστόλι CPX-2 CB. Με προτεινόμενη λιανική τιμή των μόλις $ 314, ανταποκρίνεται σίγουρα στο κριτήριο της προστιτής τιμής. Αν βάλει κανείς μέσα και την εφόρου ζωής εγγύηση της SCCY, η συνολική αξία του όπλου βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

Με φυσίγγια των 9mm, το CPX-2 είναι ένα compact πιστόλι με εξωτερική σφύρα. Χρησιμοποιεί ένα μαύρο πλαίσιο πολυμερούς φτιαγμένο από κράμα αλουμινίου για να επιτύχει την ισορροπία μεταξύ της ανθεκτικότητας και της προσιτής τιμής. Η εργοστασιακή σκανδάλη έχει ένα τράβηγμα 4 κιλών. Καθώς το όπλο λειτουργεί αποκλειστικά ως διπλής ενέργειας, το τράβηγμα είναι σταθερό από βολή σε βολή.

Αν και μικρό και ελαφρύ, το CPX-2 γεμίζει άνετα το χέρι, σε αντίθεση με κάποια άλλα compact πιστόλια στην αγορά σήμερα.  Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό είναι το μαξιλάρι για την μείωση της ανάκρουσης στη ράχη της λαβής. Όταν το όπλο ρίχνει, αυτό το τμήμα συμπιέζεται, μειώνοντας την ανάκρουση. Το πλαίσιο της σκανδάλης κάνει μια μικρή καμπύλη στην ένωση με την λαβή. Αυτό δίνει στο σκοπευτή επιφάνεια για την λαβή χωρίς να χρειάζεται κάποια επιμήκυνση. Επίσης, αυτό μετακινεί το χέρι ελαφρώς υψηλότερα στο όπλο, επιτρέποντας την καλύτερη διαχείριση της ανάκρουσης. Η λαβή διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένες αυλακώσεις για τα δάχτυλα. Το CPX-2 είναι μία από τις αποδοτικές αγορές σήμερα.

Υπάρχουν δύο κύριες γραμμές για πιστόλια της SCCY: το CPX-1 και το CPX-2. Και οι δύο είναι compact πιστόλια 9 χιλιοστών διπλής ενέργειας με εξωτερική σφύρα. Αν και παρόμοια σε εμφάνιση, η προσθήκη μιας αμφιδέξιας ασφάλειας είναι η μεγάλη διαφορά που ξεχωρίσει το CPX-1 από τα άλλα πιστόλια της SCCY. Για τη βολή, ο σκοπευτής πρέπει να μετακινήσει την ασφάλεια προς τα κάτω πριν από το τράβηγμα της σκανδάλης. Δεδομένου ότι τα πιστόλια SCCY είναι διπλής ενέργειας, η ασφάλεια δεν ενεργεί ως decocker.

Για όσους αναζητούν τη μέγιστη απόδοση με ελάχιστη δαπάνη μετρητών, τα πιστόλια CPX-1 και CPX-2 από τη SCCY, σίγουρα καλύπτουν την ανάγκη. Σκληρά, αξιόπιστά, ισχυρά και αποτελεσματικά, αυτά τα όπλα παρέχουν στο σκοπευτή με περιορισμένο προϋπολογισμό με απόδοση κορυφαίου επιπέδου.

Πηγή: tactical-life.com

Επιμελεια/Μετάφραση: Policenet.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΟΠΛΑ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis