Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 25/06/2018

H Taurus έχει μια σαφή άποψη για το τι χρειάζεται ένα αποτελεσματικό συμπαγές αμυντικό όπλο. Ο συνδυασμός ευκολία χρήσης και απόκρυψης μπορεί να φαίνεται οξύμωρος, αλλά είναι πλέον πραγματικότητα.

Η φιλοσοφία της παλιάς σχολής του "κουβάλα ένα μεγάλο πιστόλι σε ένα μεγάλο διαμέτρημα" έχει σίγουρα τις αρετές της, αλλά για εκείνους που επιλέγουν τη συγκεκαλυμμένη μεταφορά δεν αποτελεί επιλογή.

Ο κόσμος θέλει όλη τη δύναμη πυρός, που ένα μεγάλο διαμέτρημα έχει να προσφέρει, αλλά τη θέλουν σε ένα μικρό, συμπαγές πακέτο.

Θα πρέπει επίσης να είναι εύκολο να λειτουργήσει, εξαιρετικά ασφαλές, ελαφρύ, εύκολο στη συντήρηση και αρκετά οικονομικό ώστε να το κατέχει και να εκπαιδεύσει με αυτό κάποιος. Αυτές δεν είναι μικρές προσδοκίες. Η πραγματικότητα είναι, ότι πολλοί θέλουν ένα πιστόλι που να είναι τόσο εύκολο στην μεταφορά όπως ένα κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το περίστροφο  Taurus 85VTA “View” ταιριάζει σε αυτή την ανάγκη.

Το View είναι ένα ριζοσπαστικό στην όψη, πεντάσφαιρο περίστροφο.

Αυτό που κάνει το View τόσο ξεχωριστό είναι η πλευρική πλάκα από Lexan στη δεξιά πλευρά του πλαισίου του περίστροφο.

Αυτή η "καθαρή" πλευρική πλάκα επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει τον μηχανισμού του περιστρόφου.

Η σκανδάλη είναι χρωμιωμένη και η "κολοβή" σφύρα έχει ένα λαμπρό χρυσό φινίρισμα. Στη σφύρα υπάρχει  το σύστημα ασφαλείας της Taurus, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει ένα κλειδί για την ακινητοποίηση του μηχανισμού.

Το View βασίζεται στο περίστροφο Taurus Μοντέλο 85, αν και δεν θα το αναγνωρίσετε ως μοντέλο 85. Η λαβή είναι μια ριζική καινοτομία που είναι κατάλληλη για συγκεκαλυμμένη μεταφορά.

Η λιλιπούτεια λαβή είναι ανατομική και κάθεται στην παλάμη του χεριού σας. Η κοντόχοντρη κάννη έχει μάκρος 3,5 εκατοστά.

Η βάση της κάνης είναι από τιτάνιο, ενώ η κάννη είναι κατασκευασμένη από χάλυβα.

Το κεκλιμένο εμπρόσθιο σκοπευτικό έχει κατασκευαστεί από τιτάνιο. Μια εγκοπή στο πάνω μέρος του πλαισίου χρησιμεύει ως το πίσω σκοπευτικό.

Το πλαίσιο του View είναι από αλουμίνιο και ο μύλος είναι από τιτάνιο.

Ζυγίζει μόλις 255 γραμμάρια άδειο. Γεμάτο, ζυγίζει περίπου 480 γραμμάρια, ανάλογα με το βάρος των πυρομαχικών.

Με συνολικό μήκος 14,2 εκατοστά και πλάτος 3,5 εκατοστά, το View είναι πολύ διακριτικό. Το ρίχνεις στην τσέπη από ένα σορτσάκι και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Πηγή:tactical-life.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis