Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 03/07/2019

Το πιστόλια μονής στοίβας φέρνουν νέο αέρα στα subcompact που στοχεύουν στην εύκολη και κεκαλυμμένη μεταφορά. Αν και υπάρχει ένα βουνό από διαθέσιμες εναλλακτικές, επιλέξαμε τέσσερις ενδιαφέροντες παίκτες της κατηγορίας για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά που προσφέρουν.

Το μαύρο πολυμερικό και το ανοξείδωτο ατσάλι του Kahr CW9 φέρνει έναρ αέρα στυλ σε αυτό το αφιέρωμα. Το CW9 διαθέτει κάννη 9,1 εκατοστών ιντσών σε ένα πλαίσιο 15 εκατοστών με βάρος 448 γραμμαρίων, καθιστώντας το την ελαφρύτερη επιλογή σε αυτό το αφιέρωμα. Το CW9 έχει μια λεπτή εμφάνιση, με το μαύρο πολυμερικό πλαίσιο να συνδυάζεται με έναν ματ ανοξείδωτο ατσάλινο ολισθητήρα ενώ εξοπλίζεται και με ένα ρυθμιζόμενο οπίσθιο σκοπευτικό λευκών κουκίδων.

Το Kahr CW9, όπως και το Walther PPS, πλήττεται από την μακρά, βαριά σκανδάλη. H σκανδάλη του CW9 διαθέτει μια μακρά φόρτιση που σε κάνει να αναρωτιέσαι «θα σπάσει ποτέ επιτέλους»; Ωστόσο, καθώς μερικοί σκοπευτές επιζητούν αυτό το επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει μια μακριά διαδρομή σκανδάλης, το CW9 μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Σκοπευτές από την άλλη που προτιμούν
κοντές και καθαρές σκανδάλες το CW9 θα τους σπάσει τα νεύρα.

Το Kahr CW9 προσφέρει μια τραχιά λαβή που δεν είναι υπερβολικά επιθετική, αλλά επιτρέπει τον έλεγχο του όπλου. Ακόμα και μετά από μια πολύωρη επίσκεψη στο σκοπευτήριο ο χρήστης του CW9 δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με ορατές γρατζουνιές ή φουσκάλες από τη λαβή.

Το Kahr CW9 αποδεικνύει μια ισχυρή επιλογή για τους σκοπευτές που θέλουν να ξεφύγουν από το μπλοκ Glock, Smith & Wesson ή Sig Sauer και να εξερευνήσουν κάτι διαφορετικό.


 

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis