Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 02/07/2019

Το πιστόλια μονής στοίβας φέρνουν νέο αέρα στα subcompact που στοχεύουν στην εύκολη και κεκαλυμμένη μεταφορά. Αν και υπάρχει ένα βουνό από διαθέσιμες εναλλακτικές, επιλέξαμε τέσσερις ενδιαφέροντες παίκτες της κατηγορίας για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά που προσφέρουν.

To Smith & Wesson M&P9 Shield είναι από τα πιο συχνά προτεινόμενα πιστόλια μονής στοίβας και υπάρχει λόγος. Όντας μια δημοφιλής επιλογή, το Shield 9 χιλιοστών προσφέρει ένα λεπτό πλαίσιο που συνδυάζεται με άριστη αξιοπιστία.Το Shield M&P9 προσφέρει μια τυπική χωρητικότητα 7 + 1 σφαιρών με δυνατότητα επέκτασης σε 8 + 1 με το επέκταση γεμιστήρα. Φτάνοντας τα 15 εκατοστά σε συνολικό μήκος, το πολυμερικό πλαίσιο του Shield και ο σχεδιασμός εσωτερικής επίκρουσης, το καθιστά ένα από τα ελαφρύτερα μοντέλα ζυγίζοντας μόλις κάτι παραπάνω από 560 γραμμάρια.

Το Shield είναι ένα «ζωηρό» πιστόλι, με αισθητή ανάκρουση. Ωστόσο αφιερώνοντας τον αναγκαίο χρόνο στο σκοπευτήριο η ανάκρουση είναι διαχειρίσιμη και θα μπορείτε να πετύχετε συνεχόμενες βολές στον στόχο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Shield είναι η ευκολία χρήσης του και η απόκρυψη του. Το Shield ουσιαστικά με μια καλή ζώνη και θήκη μπορεί να ενσωματωθεί στον χρήστη. Εάν σας ενδιαφέρει η μέγιστη δυνατή απόκρυψη σε συνδυασμό με ευχρηστία και αξιοπιστία το Shield είναι μια καλή λύση.

 

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis