Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 24/10/2020

Καθώς ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον Art Acevedo μιλούσε για τον θάνατο του αστυνομικού Χάρολντ Πρέστον κατά τη διάρκεια περιστατικού σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ανέφερε επίσης την ιστορία ενός μάρτυρα που διακινδύνευσε τη ζωή του δύο φορές για να βεβαιωθεί ότι ένας άλλος αστυνομικός - ο αστυνομικός Courtney Waller - ήταν καλά.

[custom:google-ads]

Ο Acevedo δεν είπε το όνομα του άνδρα στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρει το KHOU.

Σύμφωνα με τον Acevedo, ο άντρας - τον οποίο χαρακτήρισε ως αφροαμερικανό, χωρίς μπλούζα και γεμάτο με τατουάζ - βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του συγκροτήματος όπου συνέβη το πριστατικό κι έπλενε το αυτοκίνητό του. Ο 
Acevedo είπε ότι ο άντρας παρατήρησε τη δραστηριότητα της αστυνομίας και άρχισε να βιντεοσκοπεί όσα διαδραματιζόντουσαν με το τηλέφωνό του.

"Αλλά δεν συνέχισε την λήψη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον ανάποδο κόσμο. Αυτός ο νεαρός άνδρας πήγε και βοήθησε τον αστυνομικό Waller την κρίσιμη στιγμή. "

Ο Acevedo είπε ότι ο άντρας βοήθησε τον αστυνομικό Waller - που είχε πυροβοληθεί στο χέρι. Μετέφερε τον τραυματισμένο αστυνομικό μακριά και σε ασφαλές μέρος διακινδυνεύοντας τη ζωή του δύο φορές από πυρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Αστυνομικός στην Ιντιάνα πυροβολήθηκε στην προσπάθεια του να προστατεύσει ένα 10χρονο αγόρι

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis