Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:21 | 23/11/2014

«Η δημοκρατία μας σήμερα δεν βρίσκεται στο σωστό το δρόμο που την έβαλε ο Καραμανλής. Πάσχει από πολλά. Η γενιά του Πολυτεχνείου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τέως υπουργός και αδελφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αχιλλέας Καραμανλής, μετά το πέρας της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών, με αφορμή το πέρας των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Όταν θυμάμαι πως ξεκινήσαμε αυτή την πορεία 40 χρονια πριν, εσείς και η σημερινή νεολαία δεν είχατε ιδέα το πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάστηκε για να θεμελιώσουμε αυτή τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατίας μας σήμερα δεν βρίσκεται στο σωστό το δρόμο που την έβαλε ο Καραμανλής. Πάσχει από πολλά», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο και συμπλήρωσε:

«Εύχομαι η νέα γενιά, να βγει καλύτερη από τη γενιά του Πολυτεχνείου. Και το λέω αυτό με κάθε επίγνωση των όσων λέω. Η γενιά του Πολυτεχνείου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Καραμανλής και η Ν.Δ. τους προσέφερε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχανε στα χέρια τους. Μία Ελλάδα, μία Δημοκρατία, μέσα σε μια κοινωνία της Ευρώπης που είχε όλη την άνεση και δυστυχώς αυτή η νεολαία δεν στάθηκε στο ύψος της».

Πηγή:enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis