Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 04/09/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, με αίσθημα ευθύνης για την μελλοντική γενιά, ολοκληρώνει την ΔΩΡΕΑΝχορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών μας που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2018-2019.

Μέσα από αυτή τη συμβολική κίνηση, η οποία ευελπιστούμε να καθιερωθεί και κάθε χρόνο να ανταποκρίνεται σε ολοένα και περισσότερα Μέλη μας, καλούμαστε να προσφέρουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει ο καθένας μας, τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής καθώς και τις κατά τόπους Γραμματείες των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την παροχή στοιχείων αλά και για την ενημέρωση που παρείχαν στους συναδέλφους μας.

Τα ανωτέρω υλικά, θα παραδοθούν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στα Γραφεία της Ένωσής μας (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος O.A.K.A, Μαρούσι). Επισημαίνεται πως για την παραλαβή, είναι απαραίτητη η επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του τέκνου ή οποιουδήποτε άλλου Δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί την ταυτοποίηση της ημερομηνίας γεννήσεως.

 easybaa.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis