Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 10/05/2017

Το ζήτημα της μη καταβολής των χρωστούμενων αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων φέρνει στο προσκήνιο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Καμμένου σε σχετική ερώτηση, με τον κ. Γεωργιάδη να ζητάει άμεσες απαντήσεις.

"Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν πληρώνει τα χρωστούμενα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε τα εξής: "Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάθε χρόνο, τα χρήματα αυτά τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό, στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς το μισθολόγιο των στρατιωτικών συνδέεται με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν”. Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Kαμμένος είπε ανερυθρίαστα ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, παρακαλούμε να μας υποδείξει σε ποιον κωδικό του προϋπολογισμού αναφέρεται ώστε να ελέγξουμε την αλήθεια των λεγομένων του”, τόνισε, σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Επίσης, ρωτούμε τους κ. Τόσκα και Κουρουμπλή, ως αρμοδίους υπουργούς των Σωμάτων Ασφαλείας, αν συμφωνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που οι ένστολοι δεν πληρώνονται τα αναδρομικά όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος. Ποιος κοροϊδεύει τελικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;", σημείωσε.

www.capital.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis