Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:35 | 18/11/2019

Ένα ζευγάρι βίγκαν από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, οδήγησε στον θάνατο τον 18 μηνών γιο τους, καθώς τον τάιζαν μόνο με ωμά λαχανικά και φρούτα.

Ο λόγος για τον Ράιαν και Σέιλα Ο΄Λίρι. Το ζευγάρι συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και αμέλεια παιδιού!

Το παιδάκι έφυγε από τη ζωή των περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος της δεν είχε αναπνοή και ήταν παγωμένος.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, το παιδί αν και σχεδόν 1,5 έτους ζύγιζε μόλις 8 κιλά, όσο δηλαδή θα ζύγιζε ένα βρέφος 7 μηνών. Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ασιτία, αφυδάτωση, ηπατική διαταραχή, αλλά και πρήξιμο των ποδιών.

[custom:google-ads]

Όπως αναφέρει η Daily Mail η μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως η οικογένειά της είναι βίγκαν και ότι τα παιδιά της ακολουθούσαν χορτοφαγική διατροφή τρώγοντας κυρίως μάνγκο, μπανάνες, αβοκάντο και διάφορα άλλα φρούτα.

Όσο για το νεκρό παιδάκι, η Σέιλα, ισχυρίστηκε ότι το μωρό δεν είχε όρεξη και δεν έτρωγε τίποτα άλλο επί μία εβδομάδα εκτός από μητρικό γάλα. Η ίδια πίστευε πως ο γιος της δεν είχε όρεξη, επειδή έβγαζε δόντια.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη φυλακή, με την εγγύηση να φτάνει τις 250.000 δολάρια και η δίκη τους να είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis