Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 31/12/2020

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση στα Βίλια, με τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας, μέσα σε βαλίτσα. Αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα το θολό τοπίο θα ξεδιαλύνει…

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργήσει ιατροδικαστής εντός της ημέρας, θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, την ημερομηνία της δολοφονίας ενώ θα δώσει και στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας όπως την ηλικία της προκειμένου οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κοπέλα που βρέθηκε γυμνη φορώντας μόνο το εσώρουχο της.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η κοπέλα δολοφονήθηκε 2,5 με 3 μήνες πριν τον εντοπισμό της σορού της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και ανήκει σε γυναίκα κανονικής σωματοδομής, κάτω των 40 ετών, ενώ δεν έχει εμφανείς κακώσεις στο σώμα της.

Με αυτά τα δεδομένα, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιων εστιάζουν σε δύο εξαφανισμένες γυναίκες. Η μία από την Αθήνα και η δεύτερη σε κοντινο με την Αττική νομό. Οι εξαφανίσεις δηλώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη τους.

Η 19χρονη Άρτεμις που εξαφανίστηκε πριν απο δυόμισι μήνες, στις 16 Οκτωβρίου, βρίσκεται μέσα σε μια δεύτερη λίστα με συνολικά 20 γυναίκες που εξαφανίστηκαν μετά το καλοκαίρι.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών βλέπουν μία επισταμένη προσπάθεια του δράστη να καλύψει την ενέργειά του. Κυνηγοί, που περπατούσαν στην περιοχή, είδαν τη βαλίτσα, την άνοιξαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ήδη στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών έχουν ανασύρει είκοσι φακέλους με εξαφανίσεις γυναικών το τελευταίο τρίμηνο από όλη την Ελλάδα και εξετάζουν ποια υπόθεση ταιριάζει με τη σορό που εντοπίστηκε. Το πρώτο που θέλουν οι αστυνομικοί είναι να μάθουν τα στοιχεία του θύματος. Ο ιατροδικαστής, λοιπόν, θα τους δώσει το ύψος της γυναίκας και την ηλικία της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis