Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:21 | 24/01/2019

Eπιθέσεις σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο λόγος για τους βουλευτές Δράμας, Χρήστο Καραγιαννίδη και Πιερίας, Μπέτυς Σκουφά.

«Ενοχληθήκατε γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ήσυχοι όταν καταφερόσασταν εναντίον μας και θα είναι γιατί στη στρατηγική της έντασης εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε», πρόσθεσε.

«Όλες αυτές τις μέρες στο Κοινοβούλιο και τον δημόσιο λόγο έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ακραίας ρητορικής στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων, πρακτικής κατατρομοκράτησης βουλευτών, έχουμε γίνει μάρτυρες ταγμάτων εφόδων στη Βουλή και εμπρησμών στα σπίτια του Καστόρη και της Τζάκρη», είπε.

Πρόσθεσε ότι αυτή την ώρα στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σκούφα και Καραγιαννίδη βρίσκονται ομάδες ακραίων τραμπούκων και παρακρατικών για να τρομοκρατήσουν βουλευτές.

[custom:google-ads]

Άγριες συγκρούσεις έξω από το σπίτι της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα

Χιλιάδες συγκεντρωμένοι στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν πορεία προς το σπίτι της... βουλεύτριας για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, φωνάζοντας το σύνθημα "προδότες" και "Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με το lefteriablogspot.com, στην διασταύρωση των οδών Τερζοπούλου και Σκούφα υπήρχαν άνδρες των ΜΑΤ και μια κλούβα είχε φράξει τον δρόμο και δεν τους επέτρεπαν να περάσουν προς το σπίτι.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών και βομβών κρότου λάμψης εναντίον των νεαρών με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άγριες συγκρούσεις, πετροπόλεμος και τρία νεαρά άτομα χτυπημένα από τα χημικά δακρυγόνα διακομίσθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis