Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:48 | 12/05/2019

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν στα στενά του Ψυρρή - Επτά προσαγωγές -  Ανάμεσα τους και ο γιος του προέδρου της Βουλής που αφέθηκε ελεύθερος μαζί με άλλα έξι άτομα που προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ.

«Βροχή» έπεσαν οι μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

[custom:google-ads]

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ οι κουκουλοφόροι πέταξαν αρκετές μολότοφ κατά των αστυνομικών προκαλώντας κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσής τους ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, καθώς και σε μια μοτοσυκλέτα Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν στα στενά του Ψυρρή με την αστυνομία να προχωρά σε επτά προσαγωγές. 

Ανάμεσα στους επτά προσαχθέντες ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ωστόσο τόσο ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής όσο και οι υπόλοιποι έξι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν για την προσαγωγή του γιου του Νίκου Βούτση ότι «δεν είχε καμά σχέση με τον χώρο και τον χρόνο των επεισοδίων γι' αυτό και δεν υπήρξε καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος»

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis