Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 27/06/2021

Βίντεο από κάμερα σε όχημα δείχνει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης, τα πόδια της γυναίκας να κρέμονται έξω από το αναποδογυρισμένο αμάξι και τους αστυνομικούς να τρέχουν να σηκώσουν το όχημα για να την απεγκλωβίσουν.

Ο Νίκολς φαίνεται να παραπατάει βγαίνοντας από το SUV μετά το τρακάρισμα και να τρέχει μακριά.
 
"Χρειάστηκε να βγει από τη μεριά του συνοδηγού του οχήματος γιατί είχε τόση ζημιά που ήξερε ότι ήταν ένα τρομερό τροχαίο και δεν τον ένοιαζε τι είχε συμβεί σ’ αυτόν που είχε χτυπήσει με το αμάξι του" ανέφερε ο σερίφης Μπουσάρντ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox2.
"Ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο σημείο ήξερε ότι έπρεπε να φωνάξει πολύ κόσμο για να βοηθήσει. Ευτυχώς, οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί πολύ γρήγορα και κατάλαβαν ότι δεν γινόταν να περιμένουν για οποιαδήποτε μηχανική βοήθεια" λέει ο αστυνομικός διοικητής.
"Κατάλαβαν ότι ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Ήταν κάτω από το αμάξι και δεν μπορούσαν να περιμένουν να φτάσει οποιοσδήποτε γερανός ή κόφτης μετάλλων" είπε ο σερίφης, λέγοντας ότι οποιοδήποτε εργαλείο, πιθανότατα, θα ήταν αναποτελεσματικό.
 
Δυστυχώς, η νεαρή μητέρα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.
Ο γιος της-ήταν δεμένος στο παιδικό καθισματάκι-δεν τραυματίστηκε στην τρομερή σύγκρουση, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.
 
Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:
 

 

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis